Bemutatkozás

 

 

 

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar művelődésszervező, valamint a Corvinus Egyetem Államigazgatási Kar igazgatásszervező szakán végeztem, majd a Grafodidakt Grafológusképző és Személyiségfejlesztő Központban grafológus vizsgát tettem. 2003-ban ismerkedtem meg az asztrológiával, és férjemmel közösen tanuljuk azóta is.

 

2005-től a Péterfy Gabriella által vezetett négy éves kurzuson tanultam tradicionális asztrológiát, majd részt vettem születési idő korrekció tanfolyamon, valamint Villányi Miklósnál hallgattam karmikus szemléletű asztrológiát.

 

Az asztrológia az utóbbi években beépült családi életünk mindennapjaiba, szerencsésnek érzem magam, hogy párommal együtt tanulunk, dolgozunk, és ha kell, segítjük egymást. Ő elsősorban kérdő asztrológiával foglalkozik, én radix képletek elemzésére specializálódtam.

 

Szeretem, amikor feltárul előttem egy horoszkóp jelképrendszere. A „fenti jelek” egésszé állnak össze, és „lent a földön” egy élő emberben öltenek testet: a kettő összecsengése maga a csoda.

 

 

 

 

kep3..jpg

 

 

 

 
 

 

Lakner Tünde
asztrológus-grafológus

 

Telefon
70/338-4110

E-mail: arkanumstudio@gmail.com

 

 

 

Adószám: 66174008-1-39
Nytsz.: 32378499


Székhely: Felsőörs

Hóvirág utca 22.

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva © Arkánum 2010