Ezoterikus kövek

 

A horoszkóp üzenete

A horoszkóp üzeneteA horoszkóp üzeneteA horoszkóp üzeneteA horoszkóp üzenete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ősidők óta vonzódunk a kövekhez, melyek nem csak szépségükkel ejtenek ámulatba bennünket, a hosszú idők tudását, bölcsességét magukba záró ásványokat  gyógyításra is fel lehet használni. A kristálygyógyászatnak  időszámításunk előtti időkre visszanyúló hagyományai vannak, a kövek pozitív hatását gyógyító kisugárzásának tulajdonítják, amely segítségével  meg tudják változtatni az élőlények belső energiaáramlását. A kristályokkal való gyógyítást sok ezer évig az orvostudomány természetes részének tartották, amelynek hagyománya egészen a reneszánsz idejéig jelen volt a nyugati világban.

 

A különböző kristályoknak, ásványoknak és féldrágaköveknek más és más kisugárzása van, rezgésükkel más és más természetű energiamezőkre képesek hatni. Egy kristály elektromágneses tere mindenre kihat, mégis, csak ott hatásos, ahol hasonló frekvenciát talál: ezt a jelenséget rezonanciának nevezzük. Minden kő, különböző frekvenciájú rezgéset bocsát ki magából, az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk.


Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Egyes kövek, mint például a sókristály (sólámpák) gyógyító hatásai - a só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak a légutakra, légúti megbetegedésekre; idegfájdalmakra; magas vérnyomásra; reuma ellen –, vagy akár bármelyik kő színén keresztül alkalmazható színterápiás hatása tudományosan elismert tények.

 

A féldrágakövek használata kortól-nemtől függetlenül mindenkire jótékonyan hat. Kisgyermekek, áldott állapotban lévők is használhatják, esetleg komolyabb betegségek esetén is folyamodhatunk gyógyító erejéhez. A megfelelő kövek finom energiájukkal indítják be a szervezet öngyógyító erejét, egészséges szellemét. A legtöbb kő egyszerre több szervre van jó hatással. Néhány ásványt akár általános szervezeterősítőként használhatunk, ilyen a hegyikristály és az ametiszt. A belőlük készült ékszerek, medálok viselése erősíti az immunrendszert, vitaminként táplálja a testet.

 

Minden jegynek megvan a maga tulajdonsága, ezáltal tartoznak az egyes kövek a jegyekhez is, melyeknek különféle lelki, pszichikai hatásokat is tulajdonítanak. A kövek egy-egy hiányosságot erősítenek, vagy nem kívánt tulajdonságot gyengítenek, így válhatnak tulajdonosának szerencsekövévé. 

 

Csillagjegyek ásványai, kövei:

 

Kos: rubin, jáspis, citrin, ametiszt, achát, gránát, sólyomszem, karneol, lazurit, rodokrozit, hematit;

Bika: réz, korall, smaragd, karneol, zafír, gyémánt, achát;

Ikrek: higany, ón, aranytopáz, fehér achát, tigrisszem;

Rák: ezüst, gyöngy, kristály, opál, smaragd, aventuris;

Oroszlán: arany, gyémánt, borostyánkő, topáz, tigrisszem, rubin, hegyikristály;

Szűz: borostyán, topáz, zöld achát, cink, sárgaréz, jáspis;

Mérleg: réz, jade, nemes topáz, gyémánt, rózsakvarc;

Skorpió: onix, sötét gránát, platina, malachit, karneol;

Nyilas: bronz, ametiszt, zafír, jáspis, türkiz, gránit, szodalit;

Bak: ólom, gránit, onix, jáspis, obszidián;

Vízöntő: aquamarin, uránium, alumínium, zafír, opál, türkinit;

Halak: akvamarin, korall, holdkő, platina, titánvasérc, ametiszt;

 

Érdemes a kövek vásárlása előtt az egész horoszkópra rátekinteni, mert az ábra egésze nyújt igazán segítő információt a megfelelő választáshoz.

A horoszkóp üzeneteA horoszkóp üzeneteA horoszkóp üzeneteA horoszkóp üzenete 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Szántó József
kérdőasztrológus

 

Telefon
70/338-4192

E-mail: arkanumstudio@gmail.com

 

 

 


 


Székhely: 8227 Felsőörs,

Hóvirág utca 22..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva © Arkánum 2010