Videók

 

 

Az élet törékeny és ebben rejlik a szépsége


Az érintetlen szépség és tökéletesség lélegzetelállító pillanatainak lehetünk szemtanúi Miyoko Shida egyensúlyozó művész néhány perces produkciója révén.

Összeszedettségével  és önfegyelemével olyan csodálatos harmóniát épít, amely mélyen megérinti az ember lelkét, és belső utazásra késztet.  

 

 

 

 

 

 

Minden súlytalanná válhat, ha megtalálod a csendet magadban


Úgy tűnik Michael Grab szembeszáll a gravitációval, kőből készült szobrai erős intuícióján és egyensúlyérzékén támaszkodnak. Hatalmas figyelmet fordít a kövek rezgéseire és átérezve azokat, építi meg csodálatos alkotásait.

 

 

 

 

 

 

A rövid életű elegáns formák hatalma


Sadovnikov, orosz kerámiaművész vizes homokba vési a látszólag végtelen minták sorát, amelyekkel szinte hipnotikus állapotot hoz létre. A röpke illúzióival, melyek kavargó, cikázó minták sorában testsülnek meg, mégis maradandót alkot.  

 

 

 

 

 

 

Weöres Sándor -

Ki minek gondol, az vagyok annak...

 

Ki minek gondol, az vagyok annak…
Mért gondolsz különc rokontalannak?
Jelet látsz gyűlni a homlokomra:
Te vagy magad, ki e jelet vonja.
 

 

 

 

 

 

 

Kövi Szabolcs:

A Titkos kert /The Secret garden

 

"A "Titkos kert" maga a Föld, egyetlen otthonunk, menedékünk, kéken csillogó gyöngy az űr végtelen fekete tengerén. A zene madártávlatból körberepít bolygónk csodás tájai felett, sok természethangot, és népzenei elemet használva fel."
 

 

 

 

 

 

 

Otthonunk ( teljes film)

 

 

"Yann Arthus-Bertrand képkölteményt készített bolygónkról és annak törékeny egyensúlyáról. Miközben a világ több mint 50 országába kalauzol el, az Otthonunk csodákkal, meglepetésekkel, kérdésekkel és aggodalommal teli mondanivalója egyszerre tanítja és ösztönzi cselekvésre nézőjét."
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szántó József
kérdőasztrológus

 

Telefon
70/338-4192

E-mail: arkanumstudio@gmail.com

 

 


Cím: 8227 Felsőörs,

Hóvirág utca 22..

 

terkep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva © Arkánum 2010